Kabar

  • Pambuka kanggo Dust Filter Bag

    Pambuka kanggo Dust Filter Bag

    Kantong panyaring bledug yaiku piranti sing digunakake kanggo nyaring bledug, peran utamane yaiku njupuk partikel bledug sing apik ing udara, saengga disimpen ing permukaan tas saringan, lan njaga hawa sing resik.Tas Filter bledug digunakake ing macem-macem industri, kayata semen, baja, kimia, pertambangan, bangunan ...
    Waca liyane
  • Ing industri apa pemisah lenga digunakake?

    Ing industri apa pemisah lenga digunakake?

    Pemisah lenga dipasang ing pipa limbah ing pangolahan mesin, pangopènan mobil, produksi industri lan industri liyane, lan digunakake kanggo misahake bahan lenga ing limbah.Pisanan, sawetara aplikasi pemisah lenga Pemisah minyak minangka jinis peralatan ...
    Waca liyane
  • saringan pemisah kabut lenga pompa vakum

    saringan pemisah kabut lenga pompa vakum

    Elemen panyaring pemisah minyak pompa vakum dirancang kanggo mbusak kabut minyak kanthi efektif saka knalpot pompa vakum kanggo njamin lingkungan kerja sing luwih resik lan sehat.Kartrid inovatif iki nggunakake prinsip canggih kanggo njupuk partikel kabut minyak kanthi efektif, nyedhiyakake kinerja sing unggul ...
    Waca liyane
  • Napa milih filter aksesoris kompresor udara meneng?

    Napa milih filter aksesoris kompresor udara meneng?

    Kanggo njaga efisiensi lan umur kompresor udara sekrup, penting kanggo milih filter spare parts sing bener.Filter nduweni peran penting kanggo mesthekake yen kompresor beroperasi ing tingkat optimal kanthi mbusak rereged lan impurities saka udhara lan lenga.Mulane sampeyan kudu ...
    Waca liyane
  • panyaring tliti

    panyaring tliti

    Kompresor udara ngandelake pasokan udara sing resik supaya bisa digunakake kanthi efisien lan efektif.Supaya kanggo mesthekake kemurnian online digunakake ing kompresor online, nggunakake saringan tliti wis dadi penting, lan unsur Filter tliti coalesced dirancang kanggo nyedhiyani filtrasi tliti dhuwur, mini ...
    Waca liyane
  • News World minggu

    Senin (20 Mei): Ketua Fed Jerome Powell ngirim alamat video kanggo miwiti Sekolah Hukum Georgetown, Presiden Fed Atlanta Jerome Bostic menehi sambutan ing sawijining acara, lan Gubernur Fed Jeffrey Barr ngandika.Selasa (21 Mei): Korea Selatan lan Inggris dadi tuan rumah AI Summit, Bank of Jap...
    Waca liyane
  • warta produk Filter kompresor udara

    Ing jagad mesin industri, pentinge saringan udara ora bisa ditekanake.Saka kompresor udara nganti sistem filtrasi pemisah minyak kompresor udara, saringan kasebut duwe peran penting kanggo njaga efisiensi lan umur dawa peralatan sampeyan.Salah sawijining komponen utama ...
    Waca liyane
  • Babagan awake dhewe

    Babagan awake dhewe

    Kita minangka pabrikan sing nggabungake industri lan perdagangan, kanthi pengalaman produksi saringan luwih saka 15 taun, khusus ing produksi macem-macem jinis filter kompresor udara.Kombinasi organik basis produksi berteknologi tinggi lan Asia sing apik banget, kanggo nggawe filtrasi efisien ...
    Waca liyane
  • Warta Global

    China-Serbia Free Trade Agreement mulai ditrapake ing Juli taun iki. pasukan China-Serbia...
    Waca liyane
  • Apa thread?

    Utas yaiku: ing permukaan silinder utawa kerucut, wangun linear spiral, kanthi bagean salib tartamtu saka bagean cembung sing terus-terusan.Utas dipérang dadi benang silinder lan benang taper miturut wangun induk;Miturut posisi ing ibu dipérang dadi benang njaba, ...
    Waca liyane
  • Deskripsi Produk Filter

    Deskripsi Produk Filter

    Filter presisi efisiensi dhuwur -C- pipa utama ngliwati unsur panyaring, sing biasane digunakake sawise kompresor udara, pendingin mburi utawa pengering beku, lan bisa nyaring partikel cair lan padhet sing akeh ing ndhuwur 3um, tekan minimal sisa...
    Waca liyane
  • Peranan elemen filter kompresor udara

    Peranan elemen filter kompresor udara

    Kompresor udara minangka salah sawijining peralatan penting ing produksi industri, stabilitas lan efisiensi langsung mengaruhi operasi normal jalur produksi.Minangka bagéyan penting saka kompresor online, unsur Filter online punika indispensable.Dadi, apa peran saringan udara kompresor udara ...
    Waca liyane