AplikasiAplikasi

babagan awake dhewebabagan awake dhewe

Xinxiang Jinyu Filter Industry Co., Ltd. minangka pabrikan pabrik kanthi pengalaman luwih saka 15 taun ing manufaktur unsur filter kompresor udara.Therse minangka pabrikan filter anyar kanthi tema "perlindungan lingkungan ijo lan bebas polusi".Produk perusahaan cocok kanggo: Fu Sheng, Ingersoll-Rand, Atlas, CompAir, Liuzhou Fidelity, Zhengli Precision, Schneider, Unites, Matai, Ai can, God Gang, Hitachi lan akeh kompresor merek liyane.Produk iki akeh digunakake ing tenaga listrik, petroleum, farmasi, mesin, industri kimia, metalurgi, transportasi, perlindungan lingkungan lan lapangan liyane.Perusahaan kita kanthi organik nggabungake teknologi tinggi sing apik banget ing Jerman karo basis produksi ing Asia kanggo nggawe inti Cina sing nyaring sing efisien!

logo

produk unggulanproduk unggulan

kabar paling anyarkabar paling anyar

  • 新闻图(5)
  • 新闻图(4)
  • 0532140159 (2)_副本
  • Pambuka kanggo Dust Filter Bag

    Kantong panyaring bledug yaiku piranti sing digunakake kanggo nyaring bledug, peran utamane yaiku njupuk partikel bledug sing apik ing udara, saengga disimpen ing permukaan tas saringan, lan njaga hawa sing resik.Tas Filter bledug digunakake ing macem-macem industri, kayata semen, baja, kimia, pertambangan, bangunan ...

  • Ing industri apa pemisah lenga digunakake?

    Pemisah lenga dipasang ing pipa limbah ing pangolahan mesin, pangopènan mobil, produksi industri lan industri liyane, lan digunakake kanggo misahake bahan lenga ing limbah.Pisanan, sawetara aplikasi pemisah lenga Pemisah minyak minangka jinis peralatan ...

  • saringan pemisah kabut lenga pompa vakum

    Elemen panyaring pemisah minyak pompa vakum dirancang kanggo mbusak kabut minyak kanthi efektif saka knalpot pompa vakum kanggo njamin lingkungan kerja sing luwih resik lan sehat.Kartrid inovatif iki nggunakake prinsip canggih kanggo njupuk partikel kabut minyak kanthi efektif, nyedhiyakake kinerja sing unggul ...