Parts Kompresor Udara Pengganti Grosir Filter Pemisah Minyak 100005424

Katrangan singkat:

Nomer Kode : 100005424
Ukuran: 30.5*27.4*27.4 cm
Bobot: 4,07 kg


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

utama (1)

Bahan panyaring pemisah lenga lan gas digawe saka bahan panyaring komposit serat kaca ultra-apik saka American HV Company lan American Lydall Company.Campuran lenga lan gas sing kabut ing udara sing dikompres bisa disaring kanthi lengkap nalika ngliwati inti pemisah lenga.Panggunaan welding jahitan canggih, pangolahan welding titik lan adesif rong komponen sing dikembangake njamin unsur panyaring pemisahan lenga lan gas nduweni kekuatan mekanik sing dhuwur lan bisa digunakake kanthi normal ing suhu dhuwur 120 ° C.Akurasi filtrasi yaiku 0.1 um, Udara sing dikompresi ing ngisor 3ppm, Efisiensi filtrasi 99.999%, Urip layanan bisa tekan 3500-5200h, Tekanan diferensial awal: ≤0.02Mpa, Bahan panyaring digawe saka serat kaca.

rincian produk

Kita duwe pabrik dhewe ing China.Ing antarane akeh perusahaan dagang, kita minangka pilihan sing paling apik lan mitra bisnis sing dipercaya.We wis specialized ing Manufaktur macem-macem jinis saringan kanggo luwih saka 10 taun, lan kita tansah njaluk reputasi apik saka loro domestik lan luar negeri pelanggan.

utama (4)

FAQ

(1) Nalika wektu pangiriman?
Pangiriman bakal kelakon antarane 15 lan 20 dina saka tanggal pesenan.wektu pangiriman luwih cepet bisa bearranged yen perlu.
(2) Apa sampeyan duwe watesan MOQ?
Ya iku gumantung ing ukuran produk lan proses produksi.
(3) Apa cara pembayaran sampeyan?
T / T, L / C, Western Union, kasedhiya.
(4)Apa negara ekspor utama produk kasebut?
Ana utamane Amerika Serikat, Rusia, Arab Saudi, Kazakhstan, Uzbekistan, Uni Emirat Arab, Thailand, Peru, Indonesia lan sapanunggalane.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: