Filter liyane

  • Produk panas pompa vakum pemisah kabut minyak 1625390296 kanthi rega sing kompetitif

    Produk panas pompa vakum pemisah kabut minyak 1625390296 kanthi rega sing kompetitif

    Dhuwur Total (mm): 370

    Diameter njero paling cilik (mm): 45

    Dhiameter njaba (mm): 95

    Bobot (kg): 0.42

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Grosir 10 inch 20 inch Wool Filter Bagian Kompresor Industri Meltblown 5 Micron Oil Water Separator Filter

    Grosir 10 inch 20 inch Wool Filter Bagian Kompresor Industri Meltblown 5 Micron Oil Water Separator Filter

    Elemen panyaring sing ditrapake: kabeh jinis bahan saka rong mburi warata lan 222 lan 226 unsur saringan soket

    Tekanan desain: 0.75-1.6mpa

    Suhu desain: 20°C~120°C

    Tipe segel: o ring lan flat pad

    Bahan segel: karet butadiena, karet silikon, standar karet fluor, konfigurasi kuasi kanggo segel silikon

    Tipe antarmuka: tutuk utawa gb, hg, din, ansi, iis standar flange

    Perawatan lumahing: manik semprotan Matt, polishing pangilon, polishing elektrolitik

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Grosir Ganti Atlas Copco Air Oil Mist Removal Coalescing In-line Precision Filter Cartridge 1624188006 2901200315 DD90

    Grosir Ganti Atlas Copco Air Oil Mist Removal Coalescing In-line Precision Filter Cartridge 1624188006 2901200315 DD90

    Dhuwur Total (mm): 645

    Dhiameter njaba (mm): 88

    Diameter njero paling cilik (mm): 10

    Bobot (kg): 1.19

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

  • Bagian Kompresor Udara Pengganti Efisiensi Tinggi Compair Line Precision Filter CE0132NC 040AA

    Bagian Kompresor Udara Pengganti Efisiensi Tinggi Compair Line Precision Filter CE0132NC 040AA

    Dhuwur Total (mm): 167

    Diameter njero paling cilik (mm): 33

    Dhiameter njaba (mm): 72

    Tekanan diferensial: 80 mbar

    Suhu Kerja Maksimum: 65 °C

    Suhu kerja minimal: 1.5 °C

    Topi Top (TC): O-ring pindho lanang

    Bobot (kg): 0.24

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Parts Kompresor Pengering Pengganti Ingersoll Rand Elemen Filter Presisi Garis 24242174 24242208 24242224 24242190 24242315 24242364 24242307 24242174 24242208 24242224 24242190 24242315 24242364 24242307 24242307 24242422 209 24242141

    Parts Kompresor Pengering Pengganti Ingersoll Rand Elemen Filter Presisi Garis 24242174 24242208 24242224 24242190 24242315 24242364 24242307 24242174 24242208 24242224 24242190 24242315 24242364 24242307 24242307 24242422 209 24242141

    Dhuwur Total (mm): 138

    Diameter njero paling gedhe (mm):

    Dhiameter njaba (mm): 72

    Diameter njaba paling gedhe (mm):

    Tutup Ngisor (BC): Flange Interrupted

    Tekanan diferensial: 50 mbar

    Suhu Kerja Maksimum: 65 °C

    Suhu kerja minimal: 1.5 °C

    Topi Top (TC): Flange O-ring tunggal lanang

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Pabrik Price Air Compressor Separator Filter 971431120 Oil Separator karo High Quality

    Pabrik Price Air Compressor Separator Filter 971431120 Oil Separator karo High Quality

    Dhuwur Total (mm): 488

    Diameter njero paling cilik (mm): 44

    Dhiameter njaba (mm): 73

    Bobot (kg): 0.62

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Ganti Bagian Kompresor Atlas Copco Coalescing Air Dryer Line Precision Filter 2901054400 2901054500 2901053800 2901053900 1624183006 1624183201 162318 162418

    Ganti Bagian Kompresor Atlas Copco Coalescing Air Dryer Line Precision Filter 2901054400 2901054500 2901053800 2901053900 1624183006 1624183201 162318 162418

    Dhuwur Total (mm): 435

    Diameter njero paling cilik (mm): 60

    Dhiameter njaba (mm): 100

    Tekanan diferensial: 50 mbar

    Suhu Kerja Maksimum: 65 °C

    Suhu kerja minimal: 1.5 °C

    Topi Top (TC): O-ring pindho lanang

    Bobot (kg): 0.85

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Harga Pabrik Elemen Filter Kompresor Udara 2901200306 2901200319 2901200416 Filter In-line kanggo Pengganti Filter Atlas Copco

    Harga Pabrik Elemen Filter Kompresor Udara 2901200306 2901200319 2901200416 Filter In-line kanggo Pengganti Filter Atlas Copco

    Dhuwur Total (mm): 332

    Diameter njero paling cilik (mm): 40

    Dhiameter njaba (mm): 86

    Tekanan diferensial: 50 mbar

    Suhu Kerja Maksimum: 65 °C

    Suhu kerja minimal: 1.5 °C

    Topi Top (TC): O-ring pindho lanang

    Bobot (kg): 0.55

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Pasokan Pabrik Filter Presisi Kompresor Udara 1617707303 Filter In-line kanggo Pengganti Filter Atlas Copco

    Pasokan Pabrik Filter Presisi Kompresor Udara 1617707303 Filter In-line kanggo Pengganti Filter Atlas Copco

    Dhuwur Total (mm): 604

    Diameter njero paling cilik (mm): 10

    Dhiameter njaba (mm): 87

    Tekanan diferensial: 50 mbar

    Suhu Kerja Maksimum: 65 °C

    Suhu kerja minimal: 1.5 °C

    Topi Top (TC): O-ring pindho lanang

    Bobot (kg): 1.14

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Grosir 67731166 24873135 67731158 Ganti Ingersoll Rand Parts Centrifuge Plate lan Bingkai Filter Udara Cartridge

    Grosir 67731166 24873135 67731158 Ganti Ingersoll Rand Parts Centrifuge Plate lan Bingkai Filter Udara Cartridge

    Filter udara

    1. Presisi filtrasi yaiku 10μm-15μm.

    2. Efisiensi filtrasi 98%

    3. Urip layanan tekan babagan 2000h

    4. Bahan panyaring digawe saka kertas panyaring pulp kayu murni saka HV Amerika lan Ahlstrom Korea Selatan

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.