Filter udara kompresor

  • Harga Pabrik Kompresor Udara Elemen Filter Penyaring Udara 1630050199 Filter Udara kanthi Kualitas Tinggi

    Harga Pabrik Kompresor Udara Elemen Filter Penyaring Udara 1630050199 Filter Udara kanthi Kualitas Tinggi

    Dhuwur Total (mm): 563

    Diameter njero paling gedhe (mm): 200

    Dhiameter njaba (mm): 281

    Bobot (kg): 3.77

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Pabrik Price Air Compressor Filter Element 6.4143.0 Air Filter kanggo Kaeser Filter Ganti

    Pabrik Price Air Compressor Filter Element 6.4143.0 Air Filter kanggo Kaeser Filter Ganti

    Dhuwur Total (mm): 90

    Diameter njero paling gedhe (mm): 216

    Dhiameter njaba (mm): 303

    Diameter njaba paling gedhe (mm): 0,69

    Bobot (kg):

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Pabrik Price Air Compressor Filter Element 6.4149.0 Air Filter kanggo Kaeser Filter Ganti

    Pabrik Price Air Compressor Filter Element 6.4149.0 Air Filter kanggo Kaeser Filter Ganti

    Dhuwur Total (mm): 110

    Diameter njero paling gedhe (mm): 250

    Dhiameter njaba (mm): 410

    Bobot (kg): 3.42

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Pabrik Price Air Compressor Parts Filter Element 6.3564.0 Air Filter kanggo Kaeser Filter Ganti

    Pabrik Price Air Compressor Parts Filter Element 6.3564.0 Air Filter kanggo Kaeser Filter Ganti

    Dhuwur Total (mm): 404

    Diameter njero paling gedhe (mm): 124

    Dhiameter njaba (mm): 220

    Dhuwur awak (mm): 368

    Bobot (kg): 1.72

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

     

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Filter Udara Suku Cadang Kompresor Udara Berkualitas Tinggi 48958201

    Filter Udara Suku Cadang Kompresor Udara Berkualitas Tinggi 48958201

    Dhuwur Total (mm): 349

    Diameter njero paling cilik (mm): 96

    Dhiameter njaba (mm): 163

    Bobot (kg): 1.1

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

     

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Pabrik Price Air Compressor Filter Cartridge C23174 Air Filter kanggo Mann Filter Ganti

    Pabrik Price Air Compressor Filter Cartridge C23174 Air Filter kanggo Mann Filter Ganti

    Dhuwur Total (mm): 155

    Diameter njero paling gedhe (mm): 100

    Dhiameter njaba (mm): 230

    Bobot (kg): 0.68

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Pabrik Price Air Compressor Filter Cartridge P181042 P181007 Air Filter kanggo Ganti

    Pabrik Price Air Compressor Filter Cartridge P181042 P181007 Air Filter kanggo Ganti

    Dhuwur Total (mm): 579

    Diameter njero paling gedhe (mm): 155

    Dhiameter njaba (mm): 266

    Diameter njero paling ambu (mm): 4.5

    1. Bobot (kg): 3,56
    2. Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Kartrid Filter Udara Kompresor Atlas Copco Grosir 1649800221 Suku Cadang Kompresor Ganti Produk Filter Udara

    Kartrid Filter Udara Kompresor Atlas Copco Grosir 1649800221 Suku Cadang Kompresor Ganti Produk Filter Udara

    Dhuwur awak (H-0): 425 mm

    Dhuwur-1 (H-1): 23 mm

    Dhuwur-2 (H-2): 17 mm

    Dhuwur Total (mm): 465

    Diameter njero paling cilik (mm): 150

    Dhiameter njaba (mm): 247

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Harga Pabrik Kompresor Udara Elemen Filter 23487457 23487465 Filter Udara untuk Ingersoll Rand Filter Ganti

    Harga Pabrik Kompresor Udara Elemen Filter 23487457 23487465 Filter Udara untuk Ingersoll Rand Filter Ganti

    Dhuwur Total (mm): 628

    Diameter njero paling gedhe (mm): 200

    Dhiameter njaba (mm): 298

    Bobot (kg): 5.07

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Harga Pabrik Kompresor Udara Filter Cartridge 6.1996.0 6.1997.0 Filter Udara untuk Kaeser Filter Ganti

    Harga Pabrik Kompresor Udara Filter Cartridge 6.1996.0 6.1997.0 Filter Udara untuk Kaeser Filter Ganti

    Dhuwur Total (mm): 376

    Dhuwur awak (H-0): 365 mm

    Dhuwur-1 (H-1): 11 mm

    Diameter njero paling gedhe (mm): 103

    Dhiameter njaba (mm): 198

    Diameter njero paling cilik (mm): 8.5

    Bobot (kg): 1.85

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Harga Pabrik Elemen Filter Kompresor Udara 1621054699 1621054700 1621574200 Filter Udara untuk Atlas Copco Filter Ganti

    Harga Pabrik Elemen Filter Kompresor Udara 1621054699 1621054700 1621574200 Filter Udara untuk Atlas Copco Filter Ganti

    Dhuwur Total (mm): 365

    Diameter njero paling gedhe (mm): 240

    Dhiameter njaba (mm): 350

    Diameter njero paling cilik (mm): 14

    Bobot (kg): 5.23

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Harga Pabrik Elemen Filter Kompresor Udara 88290002-338 88290001-469 88290001-467 88290001-466 88290006-013 88290007-018 Kartrid Filter Udara untuk Sullair Filter Ganti

    Harga Pabrik Elemen Filter Kompresor Udara 88290002-338 88290001-469 88290001-467 88290001-466 88290006-013 88290007-018 Kartrid Filter Udara untuk Sullair Filter Ganti

    Dhuwur Total (mm): 479

    Diameter njero paling gedhe (mm): 125

    Dhiameter njaba (mm): 128

    Diameter njaba paling gedhe (mm): 141

    Diameter njero paling cilik (mm): 17

    Bobot (kg): 0.62

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.