• Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Diameter njero paling gedhe (mm): 40

    Diameter njaba (mm): 100

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Diameter njero paling gedhe (mm): 40

    Diameter njaba (mm): 100

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • 3/h

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Pasokan Pabrik Kompresor Udara Filter Pemisah Minyak Udara 6.4522.0 Pemisah Minyak kanthi rega murah

    Pasokan Pabrik Kompresor Udara Filter Pemisah Minyak Udara 6.4522.0 Pemisah Minyak kanthi rega murah

    Dhuwur Total (mm): 180

    Diameter njero paling gedhe (mm): 40

    Diameter njaba (mm): 100

    Diameter njaba paling gedhe (mm): 150

    Bobot (kg): 1.04

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Harga Pabrik Kompresor Udara Elemen Filter Penyaring Udara 1630050199 Filter Udara kanthi Kualitas Tinggi

    Harga Pabrik Kompresor Udara Elemen Filter Penyaring Udara 1630050199 Filter Udara kanthi Kualitas Tinggi

    Dhuwur Total (mm): 563

    Diameter njero paling gedhe (mm): 200

    Dhiameter njaba (mm): 281

    Bobot (kg): 3.77

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Pabrik Price Air Compressor Filter Element 6.4143.0 Air Filter kanggo Kaeser Filter Ganti

    Pabrik Price Air Compressor Filter Element 6.4143.0 Air Filter kanggo Kaeser Filter Ganti

    Dhuwur Total (mm): 90

    Diameter njero paling gedhe (mm): 216

    Dhiameter njaba (mm): 303

    Diameter njaba paling gedhe (mm): 0,69

    Bobot (kg):

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Pabrik Price Air Compressor Filter Element 6.4778.0 Oil Filter kanggo Kaeser Filter Ganti

    Pabrik Price Air Compressor Filter Element 6.4778.0 Oil Filter kanggo Kaeser Filter Ganti

    Dhuwur Total (mm): 192

    Dhuwur awak (mm): 157

    Diameter njero paling gedhe (mm): 26

    Dhiameter njaba (mm): 83

    Diameter njero paling cilik (mm): 24

    Bobot (kg): 0.3

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.