Filter industri

  • Harga Pabrik Suku Cadang Kompresor Elemen Filter Oli Filter Hidrolik 1300R010BN3HC kanthi Kualitas Apik

    Harga Pabrik Suku Cadang Kompresor Elemen Filter Oli Filter Hidrolik 1300R010BN3HC kanthi Kualitas Apik

    Dhuwur Total (mm): 483

    Diameter njero paling gedhe (mm): 96.5

    Dhiameter njaba (mm): 143

    Diameter njaba paling gedhe (mm): 143.5

    Diameter njero paling cilik (mm): 95.5

    Tekanan Element Collapse (COL-P): 20 bar

    Jinis media (MED-TYPE): Serat Mikro Anorganik

    Rating Filtrasi (F-RATE): 12 µm

    Arah aliran (FLOW-DIR): Metu-Masuk

    Tekanan Buka Katup Bypass (UGV): 3 bar

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Pabrik Price Air Compressor Filter Element P564859 Oil Filter karo High Quality

    Pabrik Price Air Compressor Filter Element P564859 Oil Filter karo High Quality

    Dhuwur Total (mm): 228

    Diameter njero paling gedhe (mm): 35

    Diameter njero paling cilik (mm): 34.2

    Diameter njaba paling gedhe (mm): 60

    Tekanan Element Collapse (COL-P): 20 bar

    Jinis media (MED-TYPE): Serat Mikro Anorganik

    Rating Filtrasi (F-RATE): 12 µm

    Arah aliran (FLOW-DIR): Metu-Masuk

    Tekanan Buka Katup Bypass (UGV): 3 bar

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Grosir Ganti Bagian Kompresor Udara Ingersoll Rand Elemen Filter Minyak 88292006-262 23424922 88298003-408

    Grosir Ganti Bagian Kompresor Udara Ingersoll Rand Elemen Filter Minyak 88292006-262 23424922 88298003-408

    Dhuwur Total (mm): 230

    Diameter njero paling gedhe (mm): 55

    Dhiameter njaba (mm): 112

    Diameter njero paling cilik (mm): 40

    Bobot (kg): 0.32

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Hot Sale High Pressure Oil Return Filter Elemen 0330D005BN3HC Industrial Air Compressor Parts Hydraulic Filter

    Hot Sale High Pressure Oil Return Filter Elemen 0330D005BN3HC Industrial Air Compressor Parts Hydraulic Filter

    Dhuwur Total (mm): 162

    Diameter njero paling gedhe (mm): 48.3

    Diameter njaba paling gedhe (mm): 93

    Tekanan Element Collapse (COL-P): 20 bar

    Jinis media (MED-TYPE): Serat Mikro Anorganik

    Rating Filtrasi (F-RATE): 7 µm

    Arah aliran (FLOW-DIR): Metu-Masuk

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Harga Pabrik Elemen Filter Kompresor Udara 936717Q 938781Q 926717Q 937395Q Filter Minyak kanthi Kualitas Tinggi

    Harga Pabrik Elemen Filter Kompresor Udara 936717Q 938781Q 926717Q 937395Q Filter Minyak kanthi Kualitas Tinggi

    Dhuwur Total (mm):209

    Diameter njero paling gedhe (mm): 43.4

    Dhiameter njaba (mm): 78

    Diameter njaba paling gedhe (mm): 80

    Tekanan Element Collapse (COL-P): 20 bar

    Arah aliran (FLOW-DIR): Metu-Masuk

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Energi Khusus Aliran Penuh Return Oil Removal Elemen Filter Hidrolik 2600R020BN3HC 0160R003BN3HC

    Energi Khusus Aliran Penuh Return Oil Removal Elemen Filter Hidrolik 2600R020BN3HC 0160R003BN3HC

    Bobot (kg): 6
    Rincian kemasan:
    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.
    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

  • Kinerja Tinggi 02250155-709 02250156-601 02250168-084 Suku Cadang Kompresor Udara Sekrup Filter Minyak

    Kinerja Tinggi 02250155-709 02250156-601 02250168-084 Suku Cadang Kompresor Udara Sekrup Filter Minyak

    Dhuwur Total (mm): 216

    Diameter njero paling cilik (mm): 28

    Dhiameter njaba (mm): 63

    Diameter njaba paling gedhe (mm): 72

    Bobot (kg): 0.27

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Harga Pabrik Elemen Filter Kompresor Udara 02250139-996 02250139-995 Filter Oli Sullair Filter Ganti

    Harga Pabrik Elemen Filter Kompresor Udara 02250139-996 02250139-995 Filter Oli Sullair Filter Ganti

    Dhuwur Total (mm): 428

    Diameter njero paling cilik (mm): 43.4

    Dhiameter njaba (mm): 80

    Tekanan Element Collapse (COL-P): 20 bar

    Jinis media (MED-TYPE)::Serat Mikro Anorganik

    Rating Filtrasi (F-RATE): 12μm

    Bobot (kg): 0.89

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Harga Pabrik Elemen Filter Kompresor Udara 1622314280 1622507280 1622365200 Filter Hidrolik untuk Atlas Copco Filter Ganti

    Harga Pabrik Elemen Filter Kompresor Udara 1622314280 1622507280 1622365200 Filter Hidrolik untuk Atlas Copco Filter Ganti

    Dhuwur Total (mm):244

    Diameter njero paling gedhe (mm): 39

    Dhiameter njaba (mm): 83

    Diameter njero paling cilik (mm): 5

    Bobot (kg): 0.34

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Harga Pabrik Screw Air Compressor Coolant Filter 250031-850 Oil Filter kanggo Sullair Filter Pengganti

    Harga Pabrik Screw Air Compressor Coolant Filter 250031-850 Oil Filter kanggo Sullair Filter Pengganti

    Dhuwur Total (mm): 330

    Dhiameter njaba (mm): 69

    Diameter njaba paling gedhe (mm): 54

    Tekanan Element Collapse (COL-P): 20 bar

    Arah aliran (FLOW-DIR): Metu-Masuk

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Grosir Sekrup Kompresor Udara Suku Cadang Oval Flame Retardant Dust Collector Hepa Filter Udara P191920 2118349

    Grosir Sekrup Kompresor Udara Suku Cadang Oval Flame Retardant Dust Collector Hepa Filter Udara P191920 2118349

    Nomer Kode : P191920
    Rincian kemasan:
    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.
    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

  • Filter udara kolektor debu industri

    Filter udara kolektor debu industri

    Ukuran: 325*420 mm
    Bobot (kg): 1,5
    Rincian kemasan:
    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.
    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2