Elemen Filter Grosir 1619622700 Suku Cadang Kompresor Udara Pengganti Saringan Minyak Atlas Copco

Katrangan singkat:

Nomer Kode : 1619622700

Ukuran: 142*93*93 mm

Bobot: 0.6kg


Detail Produk

Tag produk

Video produk

Deskripsi Produk

Fungsi utama filter lenga ing sistem kompresor udara yaiku nyaring partikel logam lan impurities ing lenga pelumas kompresor udara, supaya njamin kebersihan sistem sirkulasi minyak lan operasi normal peralatan kasebut.Yen panyaring lenga gagal, mesthi bakal mengaruhi panggunaan peralatan kasebut.

utama (5)

Standar panggantos Filter oli:
1. Ganti sawise wektu nggunakake nyata tekan wektu urip desain.Urip desain unsur Filter lenga biasane 2000 jam.Sampeyan kudu diganti sawise kadaluwarsa.Kapindho, panyaring lenga wis suwe ora diganti, lan kahanan njaba kayata kahanan kerja sing berlebihan bisa nyebabake karusakan ing unsur panyaring.Yen lingkungan sekitar kamar kompresor udara atos, wektu panggantos kudu disingkat.Nalika ngganti Filter lenga, tindakake saben langkah ing manual pemilik.
2. Nalika unsur Filter lenga diblokir, iku kudu diganti ing wektu.Nilai setelan weker blockage filter lenga biasane 1.0-1.4bar.

Bahaya saka filter oli kompresor udara nggunakake lembur:
1. Lenga bali ora cukup sawise blockage ndadékaké kanggo suhu exhaust dhuwur, shortening urip layanan saka lenga lan lenga misahake inti;
2. Lenga ora cukup bali sawise blockage ndadékaké kanggo ora nyukupi lubrication saka engine utama, kang bakal shorten umur layanan saka engine utama;
3. Sawise unsur Filter rusak, lenga unfiltered ngemot jumlah gedhe saka partikel logam lan impurities lumebu ing engine utama, nyebabake karusakan serius ing engine utama.
Kita duwe pabrik dhewe ing China.Ing antarane akeh perusahaan dagang, kita minangka pilihan sing paling apik lan mitra bisnis sing dipercaya.We wis specialized ing Manufaktur macem-macem jinis saringan kanggo luwih saka 10 taun, lan kita tansah njaluk reputasi apik saka loro pelanggan domestik lan luar negeri.

utama (1)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: