Filter pompa vakum

  • Grosir Pengganti Busch Pompa Vakum Oil Mist Separator Exhaust Filter 0992573694 532571826

    Grosir Pengganti Busch Pompa Vakum Oil Mist Separator Exhaust Filter 0992573694 532571826

    Dhuwur Total (mm): 495

    Dhiameter njaba (mm): 130

    Diameter njaba paling gedhe (mm): 136

    Bobot (kg):

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Grosir Exhaust Oil Mist Removal Coalescing Filter 71064763 Vacuum Pump Oil Separator Filter

    Grosir Exhaust Oil Mist Removal Coalescing Filter 71064763 Vacuum Pump Oil Separator Filter

    Dhuwur Total (mm): 227

    Diameter njero paling gedhe (mm): 41

    Diameter njaba (mm): 70

    Diameter njero paling cilik (mm): 5.5

    Aliran Idin (ALIRAN): 1,5 m3/h

    Bobot (kg): 0,295

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Harga Pabrik Elemen Filter Knalpot Pompa Vakum 0532000512 0532000507 0532000509 0532000508 Pemisah Mist Minyak kanthi Kualitas Tinggi

    Harga Pabrik Elemen Filter Knalpot Pompa Vakum 0532000512 0532000507 0532000509 0532000508 Pemisah Mist Minyak kanthi Kualitas Tinggi

    Dhuwur Total (mm): 507

    Diameter njero paling gedhe (mm): 35

    Dhiameter njaba (mm): 72

    Aliran Idin (ALIRAN): 3,1 m3/h

    Bobot (kg): 0.67

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Efisiensi Tinggi 0532121861 0532121862 Pompa Vakum Filter Knalpot Elemen Filter Udara

    Efisiensi Tinggi 0532121861 0532121862 Pompa Vakum Filter Knalpot Elemen Filter Udara

    Dhuwur Total (mm): 70

    Diameter njero paling gedhe (mm): 38

    Dhiameter njaba (mm): 65

    Jinis media (MED-TYPE): Poliester

    Rating Filtrasi (F-RATE): 3 µm

    Area lumahing (AREA): 590 cm2

    Bobot area (AREA KG): 160 g/m2

    Aliran Idin (ALIRAN): 36 m3/h

    Pre-Filter: No

    Bobot (kg): 0.09

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Rega Pabrik Ganti Elemen Filter Pompa Vakum Busch 532000003 532000006 0532000004 Filter Udara kanthi Kualitas Tinggi

    Rega Pabrik Ganti Elemen Filter Pompa Vakum Busch 532000003 532000006 0532000004 Filter Udara kanthi Kualitas Tinggi

    Dhuwur Total (mm):219

    Diameter njero paling gedhe (mm): 88

    Dhiameter njaba (mm): 150

    Jinis media (MED-TYPE): Selulosa Kertas

    Rating Filtrasi (F-RATE): 5 µm

    Area lumahing (AREA): 11200 cm2

    Bobot area (AREA KG): 130 g/m2

    Aliran Idin (ALIRAN): 450 m3/h

    Pre-Filter: No

    Bobot (kg): 0.7

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Pompa Vakum Busch Ganti Efisiensi Tinggi Spin On Elemen Filter Minyak 0531000001 0531000002

    Pompa Vakum Busch Ganti Efisiensi Tinggi Spin On Elemen Filter Minyak 0531000001 0531000002

    Dhuwur Total (mm): 142

    Dhiameter njaba (mm): 93

    Jinis media (MED-TYPE): Selulosa

    Rating Filtrasi (F-RATE): 27 µm

    Katup mburi anti-drain (RSV): Ya

    Tipe (TH-type): UNF

    Ukuran Thread (INCH): 3/4 inch

    Orientasi: wadon

    Posisi (Pos): Ngisor

    Treads saben inch (TPI): 16

    Tekanan Buka Katup Bypass (UGV): 0,7 bar

    Bobot (kg): 0,565

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Ganti Filter Pemisah Kabut Minyak Busch Exhaust Pump 0532140160 0532140157 0532140154 0532140155

    Ganti Filter Pemisah Kabut Minyak Busch Exhaust Pump 0532140160 0532140157 0532140154 0532140155

    Nomer Kode : 0532140160
    Ukuran: Total Dhuwur (mm): 507
    Diameter njero paling gedhe (mm): 35
    Dhiameter njaba (mm): 72
    Bobot: 0.61kg
    urip Service: 6000-8000h
    Rincian kemasan:
    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.
    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.