Pamisah lenga udara kompresor udara

  • Harga Pabrik Kompresor Udara Filter Elemen 38008579 Oil Separator untuk Ingersoll Rand Separator Ganti

    Harga Pabrik Kompresor Udara Filter Elemen 38008579 Oil Separator untuk Ingersoll Rand Separator Ganti

    Dhuwur Total (mm): 283

    Diameter njero paling gedhe (mm): 108

    Dhiameter njaba (mm): 170

    Diameter njaba paling gedhe (mm): 265

    Bobot (kg): 2.76

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Pabrik Pasokan Kompresor Udara Filter Elemen 6.3792.0 Air Oil Separator kanggo Kaeser Filter Ganti

    Pabrik Pasokan Kompresor Udara Filter Elemen 6.3792.0 Air Oil Separator kanggo Kaeser Filter Ganti

    Dhuwur Total (mm): 170

    Diameter njero paling gedhe (mm): 40

    Diameter njaba (mm): 100

    Diameter njaba paling gedhe (mm): 128

    Bobot (kg): 0.93

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Pasokan Pabrik Kompresor Udara Filter Pemisah Minyak Udara 6.3672.2 Pemisah Minyak kanggo Filter Kaeser Ganti

    Pasokan Pabrik Kompresor Udara Filter Pemisah Minyak Udara 6.3672.2 Pemisah Minyak kanggo Filter Kaeser Ganti

    Dhuwur Total (mm): 170

    Diameter njero paling gedhe (mm): 40

    Diameter njaba (mm): 100

    Diameter njaba paling gedhe (mm): 128

    Bobot (kg): 0.93

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Pabrik Pasokan Kompresor Udara Filter Element 4930453101 Oil Separator karo Low Price

    Pabrik Pasokan Kompresor Udara Filter Element 4930453101 Oil Separator karo Low Price

    Dhuwur Total (mm): 400

    Diameter njaba (mm): 300

    Diameter njaba paling gedhe (mm): 355

    Karakteristik filter pemisah lenga:

    1.inti separator lenga lan gas nggunakake materi Filter anyar, efficiency dhuwur, urip dawa.

    2. resistance filtrasi cilik, flux gedhe, kapasitas interception polusi kuwat, urip dawa.

    3.Materi unsur Filter nduweni kebersihan dhuwur lan efek apik.

    4. Ngurangi mundhut lenga pelumas lan ningkatake kualitas udara sing dikompres.

    5. kekuatan dhuwur lan resistance suhu dhuwur, unsur Filter ora gampang kanggo deformasi.

    6.prolong umur layanan saka bagean nggoleki, nyuda biaya nggunakake mesin.

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Pabrik Harga Kompresor Udara Separator Filter 1623051599 Oil Separator kanggo Atlas Copco Filter Ganti

    Pabrik Harga Kompresor Udara Separator Filter 1623051599 Oil Separator kanggo Atlas Copco Filter Ganti

    Dhuwur Total (mm): 450

    Diameter njero paling gedhe (mm): 315

    Dhiameter njaba (mm): 399

    Diameter njaba paling gedhe (mm): 550

    Bahan (S-MAT): VITON

    Tekanan Element Collapse (COL-P): 5 bar

    Jenis media (MED-TYPE): Serat kaca mikro Borosilikat

    Rating Filtrasi (F-RATE): 3 µm

    Aliran Idin (ALIRAN): 1860 m3/h

    Arah aliran (FLOW-DIR): Metu-Masuk

    Pre-Filter: No

    Bobot (kg): 17.83

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Harga Pabrik Kompresor Udara Separator Elemen Filter 6.3536.0 Oil Separator kanthi Kualitas Tinggi

    Harga Pabrik Kompresor Udara Separator Elemen Filter 6.3536.0 Oil Separator kanthi Kualitas Tinggi

    Dhuwur Total (mm): 305

    Diameter njero paling gedhe (mm): 108

    Dhiameter njaba (mm): 170

    Diameter njaba paling gedhe (mm): 201

    Bobot (kg): 2.51

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Pabrik Harga Langsung Screw Kompresor Udara Spare Parts Oil Separator Filter 1616465600

    Pabrik Harga Langsung Screw Kompresor Udara Spare Parts Oil Separator Filter 1616465600

    Dhuwur Total (mm): 357

    Diameter njero paling gedhe (mm): 165

    Dhiameter njaba (mm): 265

    Diameter njaba paling gedhe (mm): 400

    Bobot (kg): 6.05

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Factory Outlet Ingersoll Rand Bagian Kompresor Udara Filter 23545841 Pengganti Air Oil Separator Filter

    Factory Outlet Ingersoll Rand Bagian Kompresor Udara Filter 23545841 Pengganti Air Oil Separator Filter

    Dhuwur Total (mm): 453

    Diameter njaba (mm): 300

    Diameter njaba paling gedhe (mm): 381

    Bobot (kg): 9.88

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Pasokan Pabrik Kompresor Udara Filter Pemisah Minyak Udara 6.4522.0 Pemisah Minyak kanthi rega murah

    Pasokan Pabrik Kompresor Udara Filter Pemisah Minyak Udara 6.4522.0 Pemisah Minyak kanthi rega murah

    Dhuwur Total (mm): 180

    Diameter njero paling gedhe (mm): 40

    Diameter njaba (mm): 100

    Diameter njaba paling gedhe (mm): 150

    Bobot (kg): 1.04

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Harga Pabrik Ingersoll Rand Filter Elemen Ganti 54749247 Centrifugal Oil Separator untuk Screw Air Compressor

    Harga Pabrik Ingersoll Rand Filter Elemen Ganti 54749247 Centrifugal Oil Separator untuk Screw Air Compressor

    Dhuwur Total (mm): 302

    Dhiameter njaba (mm): 136

    Bobot (kg): 2.9

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

     

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Pabrik Pasokan Kompresor Udara Spare Part 2911016001 Air Oil Separator kanggo Atlas Copco Filter Ganti

    Pabrik Pasokan Kompresor Udara Spare Part 2911016001 Air Oil Separator kanggo Atlas Copco Filter Ganti

    Dhuwur Total (mm): 376

    Diameter njero paling gedhe (mm): 76

    Diameter njero paling cilik (mm): 44

    Dhiameter njaba (mm): 255

    Diameter njaba paling gedhe (mm): 262

    Bobot (kg): 6.24

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Rega Pabrik Pemisah Minyak Udara 2911001901 kanggo Pengganti Bagian Kompresor Udara Atlas Copco

    Rega Pabrik Pemisah Minyak Udara 2911001901 kanggo Pengganti Bagian Kompresor Udara Atlas Copco

    Dhuwur Total (mm): 560

    Diameter njero paling gedhe (mm): 165

    Dhiameter njaba (mm): 263

    Diameter njaba paling gedhe (mm): 402

    Bobot (kg): 9.26

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.