Filter kompresor udara

  • Pabrik Harga Langsung Screw Kompresor Udara Spare Parts Oil Separator Filter 1616465600

    Pabrik Harga Langsung Screw Kompresor Udara Spare Parts Oil Separator Filter 1616465600

    Dhuwur Total (mm): 357

    Diameter njero paling gedhe (mm): 165

    Dhiameter njaba (mm): 265

    Diameter njaba paling gedhe (mm): 400

    Bobot (kg): 6.05

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Factory Outlet Ingersoll Rand Bagian Kompresor Udara Filter 23545841 Pengganti Air Oil Separator Filter

    Factory Outlet Ingersoll Rand Bagian Kompresor Udara Filter 23545841 Pengganti Air Oil Separator Filter

    Dhuwur Total (mm): 453

    Diameter njaba (mm): 300

    Diameter njaba paling gedhe (mm): 381

    Bobot (kg): 9.88

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Pasokan Pabrik Kompresor Udara Filter Pemisah Minyak Udara 6.4522.0 Pemisah Minyak kanthi rega murah

    Pasokan Pabrik Kompresor Udara Filter Pemisah Minyak Udara 6.4522.0 Pemisah Minyak kanthi rega murah

    Dhuwur Total (mm): 180

    Diameter njero paling gedhe (mm): 40

    Dhiameter njaba (mm): 100

    Diameter njaba paling gedhe (mm): 150

    Bobot (kg): 1.04

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Harga Pabrik Kompresor Udara Elemen Filter Penyaring Udara 1630050199 Filter Udara kanthi Kualitas Tinggi

    Harga Pabrik Kompresor Udara Elemen Filter Penyaring Udara 1630050199 Filter Udara kanthi Kualitas Tinggi

    Dhuwur Total (mm): 563

    Diameter njero paling gedhe (mm): 200

    Dhiameter njaba (mm): 281

    Bobot (kg): 3.77

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Pabrik Price Air Compressor Filter Element 6.4143.0 Air Filter kanggo Kaeser Filter Ganti

    Pabrik Price Air Compressor Filter Element 6.4143.0 Air Filter kanggo Kaeser Filter Ganti

    Dhuwur Total (mm): 90

    Diameter njero paling gedhe (mm): 216

    Dhiameter njaba (mm): 303

    Diameter njaba paling gedhe (mm): 0,69

    Bobot (kg):

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Pabrik Price Air Compressor Filter Element 6.4778.0 Oil Filter kanggo Kaeser Filter Ganti

    Pabrik Price Air Compressor Filter Element 6.4778.0 Oil Filter kanggo Kaeser Filter Ganti

    Dhuwur Total (mm): 192

    Dhuwur awak (mm): 157

    Diameter njero paling gedhe (mm): 26

    Dhiameter njaba (mm): 83

    Diameter njero paling cilik (mm): 24

    Bobot (kg): 0.3

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Pabrik Price Air Compressor Filter Element 6.4149.0 Air Filter kanggo Kaeser Filter Ganti

    Pabrik Price Air Compressor Filter Element 6.4149.0 Air Filter kanggo Kaeser Filter Ganti

    Dhuwur Total (mm): 110

    Diameter njero paling gedhe (mm): 250

    Dhiameter njaba (mm): 410

    Bobot (kg): 3.42

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Pabrik Price Air Compressor Parts Filter Element 6.3564.0 Air Filter kanggo Kaeser Filter Ganti

    Pabrik Price Air Compressor Parts Filter Element 6.3564.0 Air Filter kanggo Kaeser Filter Ganti

    Dhuwur Total (mm): 404

    Diameter njero paling gedhe (mm): 124

    Dhiameter njaba (mm): 220

    Dhuwur awak (mm): 368

    Bobot (kg): 1.72

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

     

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Harga Pabrik Ingersoll Rand Filter Elemen Ganti 54749247 Centrifugal Oil Separator untuk Screw Air Compressor

    Harga Pabrik Ingersoll Rand Filter Elemen Ganti 54749247 Centrifugal Oil Separator untuk Screw Air Compressor

    Dhuwur Total (mm): 302

    Dhiameter njaba (mm): 136

    Bobot (kg): 2.9

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

     

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Filter Udara Suku Cadang Kompresor Udara Berkualitas Tinggi 48958201

    Filter Udara Suku Cadang Kompresor Udara Berkualitas Tinggi 48958201

    Dhuwur Total (mm): 349

    Diameter njero paling cilik (mm): 96

    Dhiameter njaba (mm): 163

    Bobot (kg): 1.1

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

     

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Parts Kompresor Udara Sekrup Grosir Filter Minyak Spare Element04819974 Pengganti CompAir L07-L11 Filter Minyak Kompresor Udara

    Parts Kompresor Udara Sekrup Grosir Filter Minyak Spare Element04819974 Pengganti CompAir L07-L11 Filter Minyak Kompresor Udara

    Dhuwur Total (mm): 142

    Diameter njero paling gedhe (mm):

    Dhiameter njaba (mm): 93

    Diameter njaba paling gedhe (mm):

    Jinis media (MED-TYPE): Selulosa

    Rating Filtrasi (F-RATE): 27 µm

    Orientasi (ORI): Wanita

    Katup mburi anti-drain (RSV): Ya

    Tipe (TH-type): UNF

    Ukuran Thread: 3/4"

    Orientasi: Wanita

    Posisi (Pos): Ngisor

    Treads saben inch (TPI): 16

    Tekanan Buka Katup Bypass (UGV): 0,7 bar

    Bobot (kg): 0,565

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

     

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Pabrik Price Air Compressor Filter Cartridge C23174 Air Filter kanggo Mann Filter Ganti

    Pabrik Price Air Compressor Filter Cartridge C23174 Air Filter kanggo Mann Filter Ganti

    Dhuwur Total (mm): 155

    Diameter njero paling gedhe (mm): 100

    Dhiameter njaba (mm): 230

    Bobot (kg): 0.68

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.