Bagian Kompresor Grosir Filter Pemisah Minyak Kanggo Panggantos 42545368 Ingersoll Rand Filter Pemisah Minyak Udara

Katrangan singkat:

Nomer Kode : 42545368
Ukuran: 226*170*109*200
Dhuwur Total (mm): 226
Diameter njero paling gedhe (mm): 109
Dhiameter njaba (mm): 170
Diameter njaba paling gedhe (mm): 200
Bobot: 5 kg
urip Service: 6000-8000h
Rincian kemasan:
Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

utama01

Bahan panyaring pemisah minyak digawe saka bahan panyaring komposit serat kaca ultra-apik saka Perusahaan HV Amerika lan Perusahaan Lydall Amerika.Campuran lenga lan gas sing kabut ing udara sing dikompres bisa disaring kanthi lengkap nalika ngliwati inti pemisah lenga.Panggunaan welding jahitan canggih, pangolahan welding titik lan adesif rong komponen sing dikembangake njamin unsur panyaring pemisahan lenga lan gas nduweni kekuatan mekanik sing dhuwur lan bisa digunakake kanthi normal ing suhu dhuwur 120 ° C.Akurasi filtrasi yaiku 0.1 um, Udara tekan ing ngisor 3ppm, Efisiensi filtrasi 99.999%, Urip layanan bisa tekan 3500-5200h, Tekanan diferensial awal: ≤0.02Mpa, Bahan panyaring digawe saka serat kaca.

Xinxiang Jinyu Filtration Industry Co., Ltd. minangka pabrik kanthi pengalaman produksi 12 taun.We spesialis ing produksi, pangembangan lan dodolan separator lenga lan gas, saringan udara, saringan lenga lan spare parts liyane kanggo kompresor meneng.Produk kita cocok kanggo kompresor akeh merek kayata Ingersoll Rand, Atlas, Fusheng, Liuzhou Fuda lan liya-liyane.Kita uga bisa ngatur miturut syarat pelanggan.Pelanggan kita dumunung ing luwih saka 100 negara ing Asia, Eropa, Amerika Utara, Amerika Selatan, Afrika lan liya-liyane.Industri Filtrasi Jinyu wis diakoni ing lapangan profesional lan terus ditampa kanthi apik dening para pelanggan.

utama04

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: