Filter oli kompresor udara

  • Pabrik Price Air Compressor Filter Element 6.4778.0 Oil Filter kanggo Kaeser Filter Ganti

    Pabrik Price Air Compressor Filter Element 6.4778.0 Oil Filter kanggo Kaeser Filter Ganti

    Dhuwur Total (mm): 192

    Dhuwur awak (mm): 157

    Diameter njero paling gedhe (mm): 26

    Dhiameter njaba (mm): 83

    Diameter njero paling cilik (mm): 24

    Bobot (kg): 0.3

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Parts Kompresor Udara Sekrup Grosir Filter Minyak Spare Element04819974 Pengganti CompAir L07-L11 Filter Minyak Kompresor Udara

    Parts Kompresor Udara Sekrup Grosir Filter Minyak Spare Element04819974 Pengganti CompAir L07-L11 Filter Minyak Kompresor Udara

    Dhuwur Total (mm): 142

    Diameter njero paling gedhe (mm):

    Dhiameter njaba (mm): 93

    Diameter njaba paling gedhe (mm):

    Jinis media (MED-TYPE): Selulosa

    Rating Filtrasi (F-RATE): 27 µm

    Orientasi (ORI): Wanita

    Katup mburi anti-drain (RSV): Ya

    Tipe (TH-type): UNF

    Ukuran Thread: 3/4"

    Orientasi: Wanita

    Posisi (Pos): Ngisor

    Treads saben inch (TPI): 16

    Tekanan Buka Katup Bypass (UGV): 0,7 bar

    Bobot (kg): 0,565

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

     

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Hot Sale Kompresor Udara Spare Parts Filter lenga 26A43

    Hot Sale Kompresor Udara Spare Parts Filter lenga 26A43

    Dhuwur Total (mm): 210

    Diameter njero paling cilik (mm): 71

    Dhiameter njaba (mm): 96

    Tekanan Buka Katup Bypass (UGV): 2,5 bar

    Rating Filtrasi (F-RATE): 16 µm

    Bobot (kg): 0.72

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Pabrik Rega OEM Spin-on Filter Hydraulic P164375 Oil Filter kanggo Ganti

    Pabrik Rega OEM Spin-on Filter Hydraulic P164375 Oil Filter kanggo Ganti

    Dhuwur Total (mm): 154.5

    Dhiameter njaba (mm): 94.7

    Tekanan Burst (BURST-P): 70 bar

    Tekanan Element Collapse (COL-P): 20 bar

    Jinis media (MED-TYPE): Serat Mikro Anorganik

    Rating Filtrasi (F-RATE): 12 µm

    Tekanan Kerja (WORK-P): 35 bar

    Tipe (TH-type): UNF

    Ukuran Thread (INCH): 1.3/8 inch

    Orientasi: wadon

    Posisi (Pos): Ngisor

    Treads saben inch (TPI): 12

    Bobot (kg):

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Grosir Ganti Elemen Filter Atlas Copco kanggo Filter Minyak Kompresor Udara 2914866000 2914823600 2914823700

    Grosir Ganti Elemen Filter Atlas Copco kanggo Filter Minyak Kompresor Udara 2914866000 2914823600 2914823700

    Dhuwur Total (mm): 147

    Dhiameter njaba (mm): 96

    Tekanan Pembukaan Katup Bypass (UGV): 2,5 bar

    Bobot (kg): 0.6

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Pabrik Rega Kompresor Udara Spare Part Coolant Filter WD13145 Oil Filter karo High Quality

    Pabrik Rega Kompresor Udara Spare Part Coolant Filter WD13145 Oil Filter karo High Quality

    Dhuwur Total (mm): 305

    Dhiameter njaba (mm): 137

    Tekanan Burst (BURST-P): 23 bar

    Tekanan Element Collapse (COL-P): 5 bar

    Jinis media (MED-TYPE): Kertas Impregnated

    Rating Filtrasi (F-RATE): 10 µm

    Tipe (TH-type): UN

    Ukuran Thread: 1.1/2"

    Orientasi: wadon

    Posisi (Pos): Ngisor

    Treads saben inch (TPI): 16

    Tekanan Buka Katup Bypass (UGV): 1,75 bar

    Tekanan Kerja (WORK-P): 20 bar

    Bobot (kg): 2.09

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Pabrik Price Air Compressor Filter Element 6.4493.0 Oil Filter kanggo Filter Kaeser Ganti

    Pabrik Price Air Compressor Filter Element 6.4493.0 Oil Filter kanggo Filter Kaeser Ganti

    Dhuwur awak (H-0): 293 mm

    Dhuwur-1 (H-1): 28 mm

    Dhuwur-2 (H-2): 7 mm

    Dhuwur Total (H-TOTAL): 328 mm

    Diameter njero paling gedhe (mm): 26

    Dhiameter njaba (mm): 83

    Bobot (kg): 0.43

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Harga Pabrik 6.3462.0 Bagian Kompresor Udara Elemen Filter Oli Pendingin untuk Filter Kaeser Ganti

    Harga Pabrik 6.3462.0 Bagian Kompresor Udara Elemen Filter Oli Pendingin untuk Filter Kaeser Ganti

    Dhuwur Total (mm): 97

    Diameter njero paling gedhe (mm):

    Dhiameter njaba (mm): 96

    Tekanan Burst (BURST-P): 35 bar

    Tekanan Element Collapse (COL-P): 5 bar

    Jinis media (MED-TYPE): Kertas Impregnated

    Rating Filtrasi (F-RATE): 10 µm

    Tipe (TH-type): M

    Ukuran Thread: M22

    Orientasi: wadon

    Posisi (Pos): Ngisor

    Tapak saben inci (TPI): 1.5

    Tekanan Pembukaan Katup Bypass (UGV): 2,5 bar

    Tekanan Kerja (WORK-P): 25 bar

    Bobot (kg): 0.73

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Pasokan Pabrik Penggantian Screw Kompresor Udara Spare Part Oil Filter Element 1631011801

    Pasokan Pabrik Penggantian Screw Kompresor Udara Spare Part Oil Filter Element 1631011801

    Dhuwur Total (mm): 214

    Dhiameter njaba (mm): 96

    Tekanan Burst (BURST-P): 35 bar

    Tekanan Element Collapse (COL-P): 10 bar

    Jinis media (MED-TYPE): Serat Mikro Anorganik

    Rating Filtrasi (F-RATE): 25 µm

    Tekanan Buka Katup Bypass (UGV): 1,75 bar

    Tekanan Kerja (WORK-P): 25 bar

    Bobot (kg): 1.07

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Pabrik penjualan langsung aksesoris kompresor udara sekrup penggantian minyak kompresor W950 Kompresor Udara Spare Parts filter oli

    Pabrik penjualan langsung aksesoris kompresor udara sekrup penggantian minyak kompresor W950 Kompresor Udara Spare Parts filter oli

    Dhuwur Total (mm): 170

    Diameter njero paling cilik (mm): 62

    Dhiameter njaba (mm): 93

    Tipe (TH-type): UNF

    Ukuran Thread: 1 inch

    Orientasi: wadon

    Posisi (Pos): Ngisor

    Treads saben inch (TPI): 12

    Bobot (kg): 0.62

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Grosir kanggo Ganti Atlas Copco Parts Built-in Filter Minyak Elemen 1622314200 1625840100 1622460180

    Grosir kanggo Ganti Atlas Copco Parts Built-in Filter Minyak Elemen 1622314200 1625840100 1622460180

    Dhuwur Total (mm):244

    Diameter njero paling gedhe (mm): 39

    Dhiameter njaba (mm): 83

    Diameter njero paling cilik (mm): 5

    Bobot (kg): 0.34
    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

  • Harga Pabrik Screw Air Compressor Coolant Filter 6.4693.0 Oil Filter kanggo Kaeser Filter Pengganti

    Harga Pabrik Screw Air Compressor Coolant Filter 6.4693.0 Oil Filter kanggo Kaeser Filter Pengganti

    Dhuwur Total (mm): 430

    Diameter njero paling gedhe (mm): 26

    Dhiameter njaba (mm): 83

    Bobot (kg): 0.62

    Rincian kemasan:

    Paket batin: tas blister / tas gelembung / kertas Kraft utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Paket njaba: kothak kayu karton lan utawa minangka panyuwunan pelanggan.

    Biasane, kemasan njero unsur panyaring yaiku tas plastik PP, lan kemasan njaba yaiku kothak.Kothak kemasan nduweni kemasan netral lan kemasan asli.Kita uga nampa kemasan khusus, nanging ana syarat jumlah pesenan minimal.

123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3